понедельник, 3 февраля 2014 г.

Хвороба Президента України Віктора Януковича минулого тижня була пов'язана з небажанням зустрічатися з групою євродепутатів , які відвідували Київ . Таку думку висловив голова комітету з закордонних справ Європарламенту Елмар Брок в Страсбурзі під час сесії ЄП . 
 
"Ми зустрілися з лідерами опозиції. Ми зустрілися з міністром закордонних справ Кожарою . Ми зустрілися з паном Клюєвим , дуже впливовим головою Адміністрації Президента" , - повідомив він. 

Е. Брок зазначив , що підсумки візиту делегації не зовсім виправдали очікування європолітиків . " Мала бути зустріч і з Президентом Януковичем , але він захворів. Як тільки ми покинули Київ , Президент Янукович раптом видужав " , - сказав він. 

Е. Брок також заявив , що В.Янукович втрачає підтримку свого народу. "Він втрачає підтримку і у своєї партії", - підкреслив представник Європарламенту. 

Нагадаємо , В.Янукович офіційно перебував на лікарняному з 30 січня по 3 лютого через гострого респіраторного захворювання. Делегація ЄП перебувала в Києві 28-30 січня. Як відомо , ЄС і США відкрито підтримують українську опозицію , яка намагається повернутися до влади за допомогою масових вуличних протестів. 

Мінпром

Комментариев нет:

Отправить комментарий